hover bubble thingy

King of the Lesbians

Well-Known Member
Jul 24, 2013
602
465
143
You know when you hover over a thread and it shows the first post...

upload_2019-4-2_13-11-7.png

...well, I've a new(ish) laptop at home (windows 10) and it doesn't do it.
Any ideas anybody?
 

Houchens Head

Fairly well known member from Malvern
Jan 24, 2011
10,835
4,615
163
Malvern
It's okay on my recently bought laptop but when I first got it, it was a bit sporadic. I can live with or without it though. (Sounds like a U2 song!)
 
  • Like
Reactions: vow

Philosorapter

Well-Known Member
Aug 7, 2013
2,434
1,090
163
Add block plus in the corner...

Could be blocking your pop-ups - mouse hover etc

Think it may be a good possibility.
 

King of the Lesbians

Well-Known Member
Jul 24, 2013
602
465
143
Add block plus in the corner...

Could be blocking your pop-ups - mouse hover etc

Think it may be a good possibility.
Don't think it is that chap. I use this site on W7 at work & on a Mac at home both running AdBlock+ without a problem. It's just the W10 laptop at home where it doesn't work.
Not too fussed just wondering if anybody else had experienced it and fixed it.
 

Houchens Head

Fairly well known member from Malvern
Jan 24, 2011
10,835
4,615
163
Malvern
Just bought another new laptop (as you do!) and the 'hover thingy' doesn't work on this.
 

Houchens Head

Fairly well known member from Malvern
Jan 24, 2011
10,835
4,615
163
Malvern
In Google Chrome?
I'm using Microsoft Edge, Nick. Also the same on my other laptop, but I can see the bubble thing on that one. I don't find it too much of a problem though.
 

King of the Lesbians

Well-Known Member
Jul 24, 2013
602
465
143
One thing I didn't put in the opening post is that the 'hover bubble thingy' does appear but the content inside the box is missing, iirc it just says 'click to see new posts'.
Not sure if it's the same for Mr Head.
 

Houchens Head

Fairly well known member from Malvern
Jan 24, 2011
10,835
4,615
163
Malvern
One thing I didn't put in the opening post is that the 'hover bubble thingy' does appear but the content inside the box is missing, iirc it just says 'click to see new posts'.
Not sure if it's the same for Mr Head.
Nope. I just don't see anything.